Vegen Voorkomen Bij Het Inkten Met Oost-Indische Inkt
04 december 2012 

Vegen Voorkomen Bij Het Inkten Met Oost-Indische Inkt

De laatste lijn op je tekening… Je beweegt je arm er naar toe. Je zet de lijn. Je kijkt. Je ziet het vreselijke: je tekening is mislukt doordat al de inkt uitgeveegd is. Zonde. Daarom geef ik hier tips over hoe je het vegen voorkomen bij inkten met oost-indische inkt. Nooit meer een veeg te bekennen! Klik op de epische Lees Verder Button om te kijken.

Vegen Voorkomen Bij Het Inkten Met Oost-Indische Inkt Video

Het is inderdaad een beetje vervelend ja… Ik heb het ooit ook eens gedaan, vegen. Het is heel vervelend, want het kan je hele tekening verpesten. En als je ook nog een lang t-shirt aan hebt, je t-shirt. Zo maak ik dus m’n zomershirtjes ;) Maar nu de ultieme tip die jou verder gaat helpen: eenvoudige oplossing. Wil je trouwens meer weten over inkten, raad ik je aan te lezen over het dik-dun-effect en digitaal inkten.

Zie je hoe simpel het kan zijn, vegen voorkomen bij het inkten met oost-indische inkt? Alleen maar in de goede richting tekenen. Als je net zo slim bent als ik, kan je zelfs het verschil tussen links en rechts onthouden, haha! Om het nog even te superverduidelijken; je tekent altijd naar je hand toe. Ik wou het zo waarschijnlijk ook zo simpel houden in het filmpje, maar toen kon ik het nog niet zo episch zeggen…

Inkten is iets waar het meestal fout gaat bij het tekenen. Daarom ga ik de komende weken meer tips geven over hoe je je inktwerk kunt verbeteren. Soms doe ik dat naast de Hoe Teken Je Video, soms doe ik het als hoe teken je video. Ik ga over onderwerpen vertellen als spetters, dubbele lijn (als je met kroontjespen werk), etc. Ik zou het natuurlijk gaaf vinden als ik dan verbeterd inktwerk zou kunnen zien bij de ingestuurde tekeningen!

[phxoptin id=1428747568]

Over de schrijver
Sophie
Door

Sophie

op 24 Aug 2013

Wow, jij kun echt zo leuk tekenen! Zelf moet ik nog een camera kopen. Ik was al een tijd van plan om filmpje op YT te zetten maar ja. Iniedergeval, jij kun ZOO cool en leuk tekenen. *jaloersjaloers*

Sophie
Door

Sophie

op 24 Aug 2013

Wow, jij kun echt zo leuk tekenen! Zelf moet ik nog een camera kopen. Ik was al een tijd van plan om filmpje op YT te zetten maar ja. Iniedergeval, jij kun ZOO cool en leuk tekenen. *jaloersjaloers*

Reactie plaatsen