Hoe Teken Je Een Panda

Altijd al een panda met een Hawaï rokje willen tekenen? Dan is dit een kans die je je niet voorbij wilt laten gaan! In deze video leg ik je in duidelijke stappen uit hoe je een dansende Hawaï panda maakt. Als de schets klaar is, zal ik nog laten zien hoe je de tekening kan inkten met penseel en daarna nog hoe je met waterverf kleur kan toevoegen aan de tekening.

Wat heb je nodig?

  • HB-potlood of mechanisch potlood
  • Gum (mogelijk op potlood)
  • Inkt
  • 2 penselen
  • Waterverf

Als je alles er bij hebt gepakt, ben je klaar om te beginnen!

Wil jij met je tekening in The Hall Of Fame?

Als jij een mooie tekening maakt, kun je een plekje verdienen in onze Hall of Fame. Ook krijgt hij een kleine cameo op het einde van onze eerstvolgende ‘Hoe Teken Je’-video.  Zo trekt je panda tekening nog eens wat publiek! Hier is hoe het werkt:

1. Je maakt een foto van je tekening op Snapchat
2. Je stuurt de Snap naar mij (mijn account heet lerentekenen)
3. Ik bekijk alle tekeningen en kies de mooiste uit voor in de Hall of Fame!

Als je geen Snapchat hebt, mag je ook via Twitter of Facebook delen zolang je de hashtag #tekendepanda gebruikt in je post en een linkje neerzet naar deze pagina (https://zelflerentekenen.nl/hoe-teken-panda) zodat ik je tekening kan vinden. Veel succes, ik hoop veel moois te zien, ik weet dat jullie het kunnen! 😀

Over de schrijver
Cute
Door

Cute

op 04 Jul 2017

Hij is super

Reactie plaatsen