Anoniem

Wat kan ik zeggen? Ik hou gewoon van giraffen.Deze giraffe heeft een bepaalde stijl die mij wel aanspreekt. Ik ben benieuwd hoe dit er uit zou zien met een beetje gouche. Tip voor de maker? ;)

Bekijk de tekening

Anne Mangelschots

In deze tekening kunnen we vooral het gebruik van het diepte middels het dik-dun-effect waarderen, in combinatie met het schattige idee en de de 'shading' met inkt.

Bekijk de tekening

Hier jouw tekening?

Elke week zullen we uit ingezonden tekening een favoriet kiezen. Deze zal dan op deze pagina, onze Hall of Fame, terechtkomen. Dan staat jouw tekening even in de spotlight en is het een inspiratiebron voor iedereen! Wil je meedoen? Het is simpel!

1. Volg een van onze tekentutorials
2. Maak een foto van het resultaat via Snapchat
3. Stuur de Snap naar mij (mijn account is lerentekenen)

Ik zal vervolgens mijn favoriet kiezen en deze in de Hall of Fame zetten! Als je geen Snapchat hebt, kun je ook Instagram, Twitter of Facebook gebruiken om je tekening te delen. Aan het eind van elke videotutorial die wij maken staat welke hashtag je moet gebruiken zodat wij het kunnen vinden. Veel succes!