Hoe Teken Je De Kerstman
26 december 2014 

Hoe Teken Je De Kerstman

Ho ho ho! Het is alweer 2e kerstdag. Ja, de tijd vliegt voorbij als de vis die je neefje uitspuugt tijdens de kerstgourmet! Om even bij te komen van het festijn, is het misschien leuk om wat te gaan tekenen. Om toch even in de kerstsfeer te blijven, waarom niet meteen de enige echte kerstman? Met deze ouwe vrolijkerd valt aardig wat creatiefs te beleven, bekijk de video maar eens!

De commercials met coca-cola drinkende roodgeklede bebaarde mannen vliegen je om de oren. Maar hoe teken je de kerstman nu eigenlijk? Dat is een hele goede vraag, tenminste, dat vonden wij. En daarom hebben we er maar een video van gemaakt.

 

Hoe vond jij deze video? Ik zou het tof vinden als je het ons liet weten via de reacties hieronder. En als jouw kerstman goed is gelukt, misschien is het leuk om ze naar me te mailen? Dit kun je doen via info@zelflerentekenen.nl. Misschien zie je jouw tekening nog wel terug op de website!

Als laatste zou ik je even willen vragen om deze video even te delen met de Facebook en Twitter knoppen hieronder, zodat ook je vrienden dit kunnen leren (hoe meer zielen, hoe meer vreugd: ik wil dat iedereen dit kan 🙂 ) En nog een hele fijne kerst!

Template not found..
Over de schrijver
Acelya
Door

Acelya

op 03 Nov 2018

WoW mooi

Acelya
Door

Acelya

op 03 Nov 2018

Echt mooi

Reactie plaatsen