Stop met gummen! | Tips & Tricks

“Stoppen met gummen? Waar is dat nou weer goed voor?” roept ze. “Wat nou als ik een fout maak?”  vraagt de ander. “Ik kan echt niet zonder gum!”  De gum is vrijwel het meest overgewaardeerde object in de tekenwereld en alsof dat nog niet erg genoeg is word hij door bijna iedereen naar mijn mening fout gebruikt.  Eigenlijk moet je gewoon stoppen met gummen. Waarom? Ik leg het je uit in deze video!

 

“Oh hemeltje! Een foute lijn! Wat nu?” In paniek pakt Keesje zijn gum erbij en begint te gummen als moederlief schrobt nadat je cola over het tapijt hebt laten vallen. Krak! Zijn papier vouwt door de kracht van het gummen dubbel. Maar gelukkig is de lijn weg, toch? Nee… En het is nu nog lelijker dan eerst.

Hoe vaak heb jij in deze situatie gezeten? Ik vaak genoeg, voordat ik erachter kwam dat gummen misschien wel het domste is wat je kan doen bij poging tot het verbeteren van een fout. In deze video geef ik een oplossing voor het gum-probleem én ik geef wat betere suggesties om fouten te verbeteren (zoals de professionals het zouden doen!). Daarnaast heb ik te kampen met het uitvallen van de elektriciteit…

Ik hoop natuurlijk dat je wat aan deze tip hebt gehad. Zo ja, dan zou ik het natuurlijk episch vinden als je het even deelt met je vrienden op Facebook en Twitter met de knoppen hieronder. Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk mensen helpen met tips en het helpt natuurlijk als jij je vrienden informeert zodat zij ook beter kunnen worden in tekenen!

Natuurlijk vind ik het ook leuk als je even reageert en verteld hoe deze tip voor jou gewerkt heeft. Ook kan je je tekeningen altijd naar mij opsturen via info@zelflerentekenen.nl . Ook dat zou ik supergaaf vinden, en misschien vind jij je tekening wel terug op de website!

Template not found..