Hoe Teken Je Een Kat?

Ja hoor, we zijn alweer een week verder. Met andere woorden: het is tijd voor een nieuwe video! De nieuwe video gaat over…. (tromgeroffel)… pluizige, geirriteerde katjes! In de nieuwe video Hoe Teken Je Een Kat ga ik je stap voor stap een kat leren tekenen.  Wil jij een kat leren tekenen? Klik dan op ‘Lees Verder” hieronder!

Hoe Teken Je Een Kat:  Wat gaan we precies leren?

Ik ga je niet zomaar een kat leren tekenen, nee. Deze kat heeft een grappige emotie en ik leg je rond het einde ook uit wat de kat zomaar zou kunnen zeggen, dus wat mensen bij het katje tekenen. Daarnaast leg ik jullie de situatie van de tekening een beetje uit. Allemaal gewoon tijdens het tekenen natuurlijk, ik ben gewoon super-multitasker! 😉

Alles begint natuurlijk weer bij een cirkel, als dat kunt tekenen, kun dus ook een kat tekenen. Deze kat bestaat uit heel gestileerde vormen, anatomisch gezien klopt het niet, maar dat hoeft ook niet bij een cartoon. Zolang de illustratie maar duidelijk maakt wat de kat zou kunnen denken, is je tekening altijd goed genoeg. Zonder emotie en achterliggende gedachte heb je dus geen tekening, ook al is het de mooiste van het hele land!

Ik heb de video Hoe Teken Je Een Kat (sorry dat ik het zo vaak noem, maar anders raak ik zelf door de war, haha!) speciaal voor jullie zo simpel mogelijk gehouden. Het is natuurlijk de bedoeling dat jullie het leren!

Veel leerplezier en moge je tekening awesome zijn! (heel kloppend taalgebruik, ik weet het. Echt geweldig.)

 Tip: Als je geleerd hebt hoe je een kat moet tekenen met behulp van mijn video Hoe Teken Je Een Kat, kun je proberen om een andere emotie / grapje te tekenen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld inplaats van hem boos naar boven te kijken blij naar de camera te laten kijken. Je kan natuurlijk ook de situatie veranderen, bijvoorbeeld dat de kat in de boom zit en bang is om er weer uit te klimmen. In ieder geval, maak wat origineels, want je moet je natuurlijk wel een beetje uniek voordoen (‘Kijk, helemaal zelf bedacht!’) 🙂

Template not found..